Facebook

Beoordelingen van Benny Snacks Hardinxveld-Giessendam

Recente recensies van Benny Snacks Hardinxveld-Giessendam

4 sterren na 38 reviews

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima, het is alleen nooit op tijd klaar.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed op tijd en erg lekker. Top!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De friet was lekker, maar helaas ontbrak de kaaskroket bij onze bestelling. Verder was alles goed.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben een aantal snacks niet gehad. Toen we dit aangaven gewoon ter verbetering werden ze boos. Dit was overige niet de eerste keer dat we dingen misten. Ook de friet was erg weinig per persoon. Je kunt beter een paar personen meer bestellen. Dit was de laatste keer dat we hier besteld hebben.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, maar een puntje van kritiek is dat als je online besteld en betaald dat alles klaar staat om 19:00 dan verwacht je je bestelling even op te kunnen halen. Dat je dan vervolgens nog een kwartier moet gaan staan wachten tot de bestelling klaar is dat is gewoon balen. En dit was helaas niet de eerste keer.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke producten en omdat ik online had besteld heb ik niet lang hoeven wachten. Ze waren de salade van onze bestelling vergeten, maar daar werd keurig voor gebeld en dat krijgen we bij onze volgende bestelling vergoed.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Producten waren van goede kwaliteit! Minpunt was dat er niet geleverd is,wat besteld was. Er ontbrak een gedeelte van de bestelling.

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is over het algemeen prima, alleen de bereklauw lijkt niet eens op een bereklauw.. verbrande ui etc. Wachttijden die aangegeven worden wijken elke keer wel heel erg af..

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was meer dan prima, service iets minder. Ik kwam 2 minuten voor ophaaltijd en toen moest alles nog gemaakt. Het personeel zei onderling dat ik dan maar 5 minuten later had moeten komen ..... beetje jammer.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

de kwaliteit is goed maar de wachttijd is echt drama. pas 3 kwartier staan te wachten. en bestellen via internet met een bezorgtijd die aangegeven wordt klopt ook niet!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Geen viif sterren want niemand is perfect. Maar ik moet zeggen ze komen op zich redelijk in de buurt. Lekkere friet, goede snacks en de juiste porties. Lekker loempiaatje, hij leek wel huisgemaakt. En ik had via de app besteld, ideaal, ze lezen je verzoekjes ook echt. En dat is op zich redelijk zeldzaam.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Fijne, schone zaak... heerlijke verse friet en de snacks zijn ook altijd goed. Online bestellen is ideaal. Klein minpuntje: het gebeurt wel eens dat de friet al behoorlijk is afgekoeld.. alsof die al veel eerder in de zak is gedaan dan de snacks. Dat kan ons inziens beter.. maar verder heel tevreden!

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en af te rekenen via iDeal. Precies op de afgesproken tijd klaar. Heerlijk gegeten!

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via internet was makkelijk en duidelijk. Tijds aanduiding is ook goed. Wij waren iets eerder dan de afgesproken tijd maar er werd correct op gereageerd waardoor de bestelling eerder klaar was dan besteld. Dit was heel fijn en flexcibel. De producten waren lekker warm en goed ( niet te vet niet te zout ) voor herhaling vatbaar.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Perfect systeem!

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten is lekker. Porties redelijk. Direct op tafel, maar toch behoorlijk afgekoeld. Deel wel aardig warm, ander deel duidelijk minder. Bediening vlot en netjes. Bestellen en betalen on line is ronduit makkelijk.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

het eten is prima echter de broodjes die bij de hamburger zitten zijn veel te droog voor de rest is alles perfect ga vooral zo door

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een hekel aan dit soort gezeur achteraf.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed verpakt. Over de bezorging kunnen we niets zeggen, want we hebben het afgehaald. Het stond op tijd voor ons klaar nadat we online besteld hadden.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

twas super geregeld ..bestellen via de site. .en het smaakte voortreffelijk

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit patat en snacks. Ga zo door.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Precies op tijd klaar en goede kwaliteit!

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke patat en kroketten. De saté was ook verrukelijk.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was vandaag slap en niet knapperig. Ik was voorheen enthousiast over de verse frieten, maar vandaag hebben we de helft moeten laten staan. Jammer!

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een klacht maar die is SUPER goed opgelost! Top!! Ideaal online bestellen en betalen hoef je geen uur in de zaak te wachten!! Ff tijd invullen en klaar super

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom altijd ophalen omdat als ik online bestel ik nergens aan kan vinken dat ik het bezorgd wil hebben. Maar als ik online bestel en ik kom het ophalen dan is het altijd al klaar. Super is dat! Wat betreft de patat: smaak is heerlijk, maar vaak zitten er erg harde frites tussen. Dat is jammer! De snacks zijn erg lekker! Verder een fijne zaak en hartelijke mensen die ons helpen.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet en snacks zijn heerlijk. Een nadeel vinden wij dat inhoud van gezinszakken niet veel is.. eigenlijk moet je voor 1 persoon meer bestellen. Dat is jammer!

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook de nieuwe Western en Bali burger zijn overheerlijk.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op de afgesproken tijd klaar! En lekker uiteraard! Ook nog een leuke actie waarbij je een muntje krijgt ter waarde van €0,50 die bij een volgende bestelling weer ingewisseld kan worden. Aanrader!

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had online besteld en betaald. Toen ik in de winkel kwam, een paar minuten voor tijd, moest ik wachten op mijn beurt en bleek mijn bestelling al klaar te staan. Ik liep uiteindelijk vijf minuten over tijd de winkel uit. Het mogelijk maken om direct een betaalde bestelling af te halen is een waardevolle toevoeging.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en stipt op tijd gereed bij afhalen.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles keurig op tijd beter kan niet