Facebook

Beoordelingen van Benny Snacks Hardinxveld-Giessendam

Recente recensies van Benny Snacks Hardinxveld-Giessendam

4 sterren na 95 reviews

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste friet, snacks en broodjes hamburgers die ik ooit geproefd heb.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 5 een bestelling geplaatst om te laten bezorgen om half 7. 7 uur gebeld om te vragen waar het bleef. Ze waren er nog niet aan begonnen en gingen het er gelijk in doen. 5 voor half 8 was het binnen...

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel slecht dit keer. Besteld voor 1820 omdat er mensen op tijd weg moesten en 1830 ging ons eten er pas in en 1845 pas klaar. Wij verwachten wel een compensatie als vaste klant

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging uur te laat, erg jammer.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk eten en tijdig gereed!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse patat maar dat wisten we al :), echt een aanrader

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op afgesproken tijdstip! Smakelijke en lekker warme patat en snacks

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Alleen jammer dat als je van te voren besteld, je vervolgens nog ruim een kwartier moet wachten, zonder enige communicatie.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

👍

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en snacks ; prijs /kwaliteit verhouding: niet goedkoop. DeTexas burger is echt te duur: ruim 8 euro voor een relatief eenvoudige , kleine, burger en helaas, het gebakken ei ontbrak ook nog.... en aangekondigde bezorgtijd 18.10 en arriveerde 18.30...

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top. Mijn voorkeur/ advies is om de gerechten in aparte bakjes te serveren in plaats van 1 bak. Verder alles lekker vooral de hete vis👍🏽

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk eten en bestelling precies op tijd klaar

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was echt prima, maar de hoeveelheid is echt te weinig, zeker voor wat we betaald hebben. De patat stoofvlees is echt een zielig bakje met wat frietjes en een schepje stoofvlees. Dus hopelijk de volgende keer meer inhoud👍🏼

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. En stond weer op tijd klaar.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Patat is top en snacks zijn ook perfect.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was taai deze keer. De hamburger was goed.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via de website gedaan: Makkelijk te bestellen, veel keus en daarna keus ophalen / of laten bezorgen, Geen gedoe meer met betalen want dat wordt ook gelijk gedaan bij het plaatsen van de bestelling. Ideaal

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is bijna altijd goed, maar de bezorging was deze keer 45 minuten later. En dat zonder een berichtje dat het uitloopt.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bourgondiërs waren plat 😂 verder prima

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden onze maaltijd al in de middag besteld, bezorging prima op tijd. Gewoon heerlijk eten!!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld . Stond al klaar toen ik het kwam halen en was heerlijk warm en lekker .

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op bestelde tijd klaar en heerlijke patat en snacks.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed, maar weer de pindasaus vergeten.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling ivm verjaardag. Bij afhalen oogte de organisatie chaotisch en personeel niet lekker op elkaar ingespeeld. Frietjes in familiezakken lauw en slap, smaak oké. Eén van de kalfskroketten was doormidden gebroken in het zakje/bakje, vermoedelijk zodat het netjes paste... Deze was natuurlijk koud bij het opeten. Doorgaans een betere ervaring dan deze keer.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat was lekker, maar er zaten wel heel veel kleine, harde stukjes in..... Ik had zes grote patat besteld; bij de opmerking had ik vermeld dat het bij elkaar in een zak mocht. We kregen het toch in zes aparte bakjes in zes zakjes..... Jammer voor het verpakkingsmateriaal.....

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere broodjes; alleen jammer dat de Surinaamse broodjes hete kip niet meer verkrijgbaar waren.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had om 18.50 een bestelling geplaatst om op te komen halen, maar bestelling liet nog op zich wachten. Zelfs iemand die later binnenkwam dan ik had haar bestelling eerder. Het stokbrood bij de sate was zo hard dat ik het echt niet kon eten.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Sprite zat niet bij de bestelling, wel betaald. De hamburger was lauw.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat we een grote bestelling op tijd hadden geplaatst, misten we helaas toch een aantal dingen. De coco cola zero bij het menu was vergeten. De grote patat mayonaise was vergeten. De bapao rund was zo nat en kleffig, dat hij niet te eten was. Verder was het eten van goede kwaliteit.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk goed bevallen. Lekkere friet, goede snacks en goede service!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Was net niet op de afgesproken tijd klaar. Lekker spul

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was erg goed en precies portie voor ons.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wanneer je er ook komt, wat je ook besteld het is altijd goed. De kwaliteit van de producten is altijd hetzelfde:meer dan goed. Dit geldt ook voor de kwantiteit, er is altijd genoeg. De porties zijn meer dan goed.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Beter adres is hier niet En ergens anders evenmin

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Werkt prima.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling in online gedaan maar was weer niet op agestroken tijd klaar. Het durden 15 min langer! En is al een paarkeer gebuurt

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Niet op tijd ,en mijn bestelling was niet compleet

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima, het is alleen noooit op tijd klaar...

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, goed verzorgd, alleen nooit op tijd. 12:30 afhalen is niet 12:30 beginnen. 5 minuten meer of minder maakt uiteraard niet uit maar langer is vervelend. Bestel online om dit te voorkomen, maar heeft helaas tot nu toe nooit nut gehad (bestellen elke zaterdag) Dus qua eten ga zeker zo door! Snelheid mwa.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo vriendelijk en heerlijke friet!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk personeel! En lekker friet

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was prima. Puntje van kritiek is dat mijn bestelling bijna 20 minuten later dan het afgesproken tijdstip klaar was.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Aardig personeel en erg lekker gegeten!

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke friet !!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Patat was hard...

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super friet, heerlijk vers en krokant. Jammie!!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De patat was te ver door gebakken. Ongeveer de helft van onze medium familiezak was erg donker van kleur (donkerbruin) en een deel van die frietjes smaakte niet lekker meer. We komen al sinds de opening 2/3x per maand, maar dit hebben we niet eerder gehad.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima, het is alleen nooit op tijd klaar.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed op tijd en erg lekker. Top!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De friet was lekker, maar helaas ontbrak de kaaskroket bij onze bestelling. Verder was alles goed.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben een aantal snacks niet gehad. Toen we dit aangaven gewoon ter verbetering werden ze boos. Dit was overige niet de eerste keer dat we dingen misten. Ook de friet was erg weinig per persoon. Je kunt beter een paar personen meer bestellen. Dit was de laatste keer dat we hier besteld hebben.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, maar een puntje van kritiek is dat als je online besteld en betaald dat alles klaar staat om 19:00 dan verwacht je je bestelling even op te kunnen halen. Dat je dan vervolgens nog een kwartier moet gaan staan wachten tot de bestelling klaar is dat is gewoon balen. En dit was helaas niet de eerste keer.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke producten en omdat ik online had besteld heb ik niet lang hoeven wachten. Ze waren de salade van onze bestelling vergeten, maar daar werd keurig voor gebeld en dat krijgen we bij onze volgende bestelling vergoed.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Producten waren van goede kwaliteit! Minpunt was dat er niet geleverd is,wat besteld was. Er ontbrak een gedeelte van de bestelling.

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is over het algemeen prima, alleen de bereklauw lijkt niet eens op een bereklauw.. verbrande ui etc. Wachttijden die aangegeven worden wijken elke keer wel heel erg af..

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was meer dan prima, service iets minder. Ik kwam 2 minuten voor ophaaltijd en toen moest alles nog gemaakt. Het personeel zei onderling dat ik dan maar 5 minuten later had moeten komen ..... beetje jammer.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

de kwaliteit is goed maar de wachttijd is echt drama. pas 3 kwartier staan te wachten. en bestellen via internet met een bezorgtijd die aangegeven wordt klopt ook niet!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Geen viif sterren want niemand is perfect. Maar ik moet zeggen ze komen op zich redelijk in de buurt. Lekkere friet, goede snacks en de juiste porties. Lekker loempiaatje, hij leek wel huisgemaakt. En ik had via de app besteld, ideaal, ze lezen je verzoekjes ook echt. En dat is op zich redelijk zeldzaam.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Fijne, schone zaak... heerlijke verse friet en de snacks zijn ook altijd goed. Online bestellen is ideaal. Klein minpuntje: het gebeurt wel eens dat de friet al behoorlijk is afgekoeld.. alsof die al veel eerder in de zak is gedaan dan de snacks. Dat kan ons inziens beter.. maar verder heel tevreden!

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en af te rekenen via iDeal. Precies op de afgesproken tijd klaar. Heerlijk gegeten!

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via internet was makkelijk en duidelijk. Tijds aanduiding is ook goed. Wij waren iets eerder dan de afgesproken tijd maar er werd correct op gereageerd waardoor de bestelling eerder klaar was dan besteld. Dit was heel fijn en flexcibel. De producten waren lekker warm en goed ( niet te vet niet te zout ) voor herhaling vatbaar.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Perfect systeem!

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten is lekker. Porties redelijk. Direct op tafel, maar toch behoorlijk afgekoeld. Deel wel aardig warm, ander deel duidelijk minder. Bediening vlot en netjes. Bestellen en betalen on line is ronduit makkelijk.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

het eten is prima echter de broodjes die bij de hamburger zitten zijn veel te droog voor de rest is alles perfect ga vooral zo door

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een hekel aan dit soort gezeur achteraf.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed verpakt. Over de bezorging kunnen we niets zeggen, want we hebben het afgehaald. Het stond op tijd voor ons klaar nadat we online besteld hadden.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

twas super geregeld ..bestellen via de site. .en het smaakte voortreffelijk

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit patat en snacks. Ga zo door.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Precies op tijd klaar en goede kwaliteit!

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke patat en kroketten. De saté was ook verrukelijk.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was vandaag slap en niet knapperig. Ik was voorheen enthousiast over de verse frieten, maar vandaag hebben we de helft moeten laten staan. Jammer!

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een klacht maar die is SUPER goed opgelost! Top!! Ideaal online bestellen en betalen hoef je geen uur in de zaak te wachten!! Ff tijd invullen en klaar super

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom altijd ophalen omdat als ik online bestel ik nergens aan kan vinken dat ik het bezorgd wil hebben. Maar als ik online bestel en ik kom het ophalen dan is het altijd al klaar. Super is dat! Wat betreft de patat: smaak is heerlijk, maar vaak zitten er erg harde frites tussen. Dat is jammer! De snacks zijn erg lekker! Verder een fijne zaak en hartelijke mensen die ons helpen.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet en snacks zijn heerlijk. Een nadeel vinden wij dat inhoud van gezinszakken niet veel is.. eigenlijk moet je voor 1 persoon meer bestellen. Dat is jammer!

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook de nieuwe Western en Bali burger zijn overheerlijk.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op de afgesproken tijd klaar! En lekker uiteraard! Ook nog een leuke actie waarbij je een muntje krijgt ter waarde van €0,50 die bij een volgende bestelling weer ingewisseld kan worden. Aanrader!

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had online besteld en betaald. Toen ik in de winkel kwam, een paar minuten voor tijd, moest ik wachten op mijn beurt en bleek mijn bestelling al klaar te staan. Ik liep uiteindelijk vijf minuten over tijd de winkel uit. Het mogelijk maken om direct een betaalde bestelling af te halen is een waardevolle toevoeging.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en stipt op tijd gereed bij afhalen.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles keurig op tijd beter kan niet