Facebook

Beoordelingen van Benny Snacks Hardinxveld-Giessendam

Recente recensies van Benny Snacks Hardinxveld-Giessendam

4 sterren na 178 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke patat! Op tijd klaar, super aardige bediening. Wat wil je nog meer=!!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Misschien een tip om minder bestellingen aan te nemen waardoor de tijden van bezorging niet zover uit lopen dit is niet de 1e x maar wel voor ons denk de laatste x kwart over 8 ons eten gekregen

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten👍🖐️

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd ruim 3 kwartier later dan de bestelde tijd bezorgd.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ophalen van bestelling, 15 minuten moeten wachten. Het was een zaterdagavond en als ik zag hoeveel bestellingen er lagen te wachten... Produkten waren lekker (friet zonder zout besteld en ook gekregen). Diverse snacks, waarvan de kroket van binnen helaas niet echt warm was.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Op tijd bezorgd, ondanks het winterse weer. Het eten was zoals altijd goed warm. Heel vriendelijke bezorgers!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de kipkapsalon zat heel weinig friet. Is dit altijd zo? De bestelling was heel vroeg. Bijna een uur voor de door mij geselecteerde tijd, waardoor we nog niet allemaal thuis waren

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was het vlees van de babi pangang droog. Snacks tegen het verbrande aan, frikandel die al was ingesneden voor de saus daardoor ook erg droogachtig en verbrand. Overigens de eerste keer dat ik het tegen vind vallen.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Koude frikandel bezorgd in het kindermenu ook.bijna 5 eur . En broodje.bakkeljouw zat bijna niks op voor een broodje van bijna 5 eur. Denk je in deze tijd ondernemers te.helpen krijg je koud en weinig eten hartstikke slecht kom nooit meer!!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer we hebben moeten bellen waar het bleef we hebben vanavond 2 en half uur op ons eten moeten wachten we zijn vaste klant en het eten was weer heerlijk alleen met een huis vol kleine kinderen is het niet prettig om om half 8 pas te eten dat moet niet te vaak gebeuren.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, snelle bezorging!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Goede porties voor goede prijs!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed, helaas te 10-15 minuten moeten wachten.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima produkten. Keurig op tijd klaar. Zeer vriendelijk personeel. Ga zo door!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Jammer dat het zo laat kwam. Maar begrijpelijk vanwege de drukte. Helaas het favoriete bekertje pindasaus ontbrak, wel besteld.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker, alleen miste helaas de bestelde kip saté. Vandaar 1 ster aftrek.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren wederom een Indonesische maaltijd besteld alleen deze keer een tegenvaller. Rendang besteld maar zat 1 stukje rundvlees in. Tevens ook een extra bakje bami die was vergeten en is later bezorgd

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerljke patat, altijd vriendelijk geholpen.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gratis drankje zat er niet bij. Als je iets weggeeft, moet je het wel doen!! Verder in orde; snacks vooral heerlijk

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service En lekkere saté Een aanrader

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere friet! Heerlijk gegeten!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Aantal keren bestelling gedaan tussen de middag. Online, telefonisch of fysiek in de snackbar. Voor een paar kroketjes moet je heel lang wachten. Gemiddeld duurt het 30-45 minuten voordat het klaar is. Vaak gaan grote bestellingen voor. De kroketten zijn overigens wel heel lekker maar op vrijdag gaan we ze niet meer halen.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 55 minuten later dan de aangegeven tijd!! Kwaliteit wordt er niet beter op door bezorging per fiets. En ik vond het behoorlijk duur, had al fooi erbij gedaan en dan blijkt er toch ook nog 2,50 euro bezorgkosten en 0,25 cent handlingkosten bij te komen, terwijl ik al voor 30 euro had besteld. Voor mij de eerste en tevens laatste keer Benny Snacks!!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is heerlijk, maar het duurt echt veel te lang voordat het geleverd wordt. We krijgen netjes een melding via internet dat het om 18.05 bezorgd wordt. Maar de bestelling komt pas om 18.40. Het zou veel beter zijn als het duidelijk is dat het pas later geleverd kan worden. We hadden trouwens om 17.18 besteld met de vraag zo snel mogelijk. Als je dan de bevestiging krijgt dat het 18.05 is dat is verder oke. Maar niet dat het dan ruim een half uur later komt.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het jammer dat de geschatte bezorgtijd en de werkelijke bezorgtijd zoveel van elkaar verschilde (25 min.), maar de status van de bestelling werd netjes en duidelijk doorgegeven.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger kon adres niet vinden waardoor het eten niet echt warm meer was en de verrassing zat niet in het kindermenu

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is redelijk, patat vaak te knapperig en niet lekker warm meer. Bezorging is altijd fors (15 tot 30 min) te laat. Zelfs eens 50 minuten!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18u besteld om thuis te laten bezorgen. Pas drie kwartier later 18:45u werd het bezorgd. Niet netjes!!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vers warm en snel bezorgt.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit. Lekker eten. Op tijd klaar.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en kwaliteit: prima!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De porties waren ruim voldoende en we hebben heerlijk gegeten

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat de bestelling een kwartier later kwam. Kwaliteit was heel goed. Tijdens het online bestellen stond vermeld dat ik het zelf moest afhalen, maar toen ik in de zaak kwam zeiden ze dat het bezorgd zou worden. Gelukkig wonen we niet zo ver van de zaak af.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een foutje gemaakt met het bestellen, dit was netjes opgelost. Het eten was natuurlijk weer fantastisch 10/10.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima producten. Keurig op tijd klaar.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd, volgens afspraak. Kwaliteit was prima, erg lekker. Ga zo door. Dan kom ik nog wel een keer.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling kwam pas een uur na het aangegeven bezorg moment en er miste ook nog een onderdeel.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden om 17:30 online besteld voor 18:40. Om 19:05 was het pas klaar... Maar het eten was wel erg lekker dat maakt een hoop goed..

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super. Besteltijd kan beter; besteld via eigen website waarbij werd aangegeven dat gekozen tijdstip nog beschikbaar was voor bezorgen. Ook bevestiging gekregen van deze tijd. Uiteindelijk is na zelf nabellen en ruim een uur extra wachten geleverd.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al s’ ochtends besteld. Aangegeven graag half zes te bezorgen. Wordt zonder bericht om zes uur bezorgd. Kan gebeuren, maar geen berichtje, als ik bel wordt ik in gevraagd te wachten, dit duurt zo lang dat ik uiteindelijk maar neerleg. De bezorger geeft aan slechts te bezorgen. Als je in je bestelmenu tot op 10 minuten kan aangeven hoe laat je wil eten dan is 30 minuten later bezorgen vreemd. Neem verantwoording, neem de telefoon op, stuur een berichtje, bel even op of laat de bezorger een rol spelen. Heel eenvoudig , vervelend, ik geef de klacht door. Kwaliteit is zoals altijd uitstekend.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 17.21 u besteld. Het zou om 18.30 u bezorgd worden. Dat vind ik al lang, maar goed, dat wist ik voordat ik definitief ging bestellen. Uiteindelijk was het er om 19.30 u! Voor friet en wat snacks. Ik werd wel keurig gebeld dat het een beetje langer zou duren. (Een half uurtje werd gezegd, maar dat werd dus een uur). Jammer, want ik vind jullie eten altijd goed. Zo ook nu gelukkig. Ik kreeg wel excuses aan de deur, maar misschien was een soort vergoeding wel zo netjes geweest. Wij hadden echt bere trek ondertussen.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel harde stukken in de friet

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes geregeld en compleet, niets vergeten.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gebruikelijk lekker, maar niet warm meer, friet hard en bijna 30 minuten later als de verwachte bezorgtijd.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3e keer besteld. Iedere keer op het afgesproken tijdstip, de kwaliteit was , zoals altijd goed.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke knapperige patat! Wij vinden deze de lekkerste die er is!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

5 dingen besteld waarvan er 3 verkeerd zijn gegaan. 2 grote frieten niet gekregen, maar in plaats daarvan 2 kleine. De bamisnack was niet de Vega variant, maar de andere. Ook niet goed dus. Leek nergens op.

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is altijd te laat en voor de zoveelste keer missen we wat bij onze bestelling. Dit keer de pindasaus. Helaas geen oplossing (ja, we houden het tegoed voor de volgende keer). Jammer van de patat vandaag, mayo was ook zuur :(.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten meer dan prima alleen jammer dat er behoorlijke vertraging op de bestelling zat. Besteld om af te halen. Op afgesproken tijd in de winkel en nog bijna een half uur op mijn bestelling moeten wachten.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd veel te laat bezorgd. Ik had zelf een bepaalde tijd gekozen, toen kreeg ik een mail met bevestiging én een mail dat zij hadden besloten dat het 20 minuten later kwam. Kan gebeuren, ware het niet dat de bestelling nog 25 minuten later kwam dan de door hen aangegeven tijd. Iets van een mailtje (op tijd) met uitleg dat het later komt had ik op prijs gesteld! De bezorger was wel erg vriendelijk en het eten smaakte erg goed

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het smaakte heerlijk en was goed op temperatuur! Het enige minpunt is dat een portie friet met saus verticaal in de tas was gedaan, waardoor de saus uit het bakje was gelopen.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en kwantiteit van de producten is in orde, alleen de bezorging laat te wensen over, 1,5 uur wachttijd is teveel, om18.00uur bestelling geplaatst en om 19.50 uur werd deze pas bezorgd, en dit is niet de eerste keer.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben ruim twee uur op onze bestelling moeten wachten. Dan bel je om te vragen hoe het met je bestelling is. Dan wordt de hoorn er gewoon naast gelegd een lijn is geen half uur bezet. Vind dit echt schandalig zo ga je niet met je klanten om. Dan staan ze voor de deur dan zeg je dat je dit niet vind kunnen neem gewoon de telefoon op dan krijg je van die snotneus ook nog te horen het is druk dus ja. Nou ik vind dit echt geen service dit is ook de laatste keer geweest dat wij wat besteld hebben bij jullie zo ga je niet met je klanten om.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat was slap en niet vers, het leek net of het was afgekoeld en weer opnieuw in het vet gedaan. Een van de medewerkers zat de hele tijd aan zijn puistjes te peuteren en dan daarna weer aan het voedsel van de klanten. Dit kan echt niet. Verder is het jammer dat ze niet bezorgen waar ik woon. Het is nog geen 5 minuten bij mijn huis vandaan. Ik hoop dat het weer verbeterd zodat we weer graag bij jullie komen eten.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lang moeten wachten terwijl je online besteld en zelf afhaalt en de tijd krijgt wanneer het klaar staat. Dat moet je de jeugd goed leren. Want er zaten mensen nog langer te wachten planningen maken verbeteren.

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service en het smaakt prima!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima opvolging van het per website afgesproken afhaaltijdstip. Kwaliteit en quantiteit van de producten lieten niets te wensen over.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe gaan we dat oplossen, allereerst veelste laat, geen fanta cassis erbij, half gevulde milkshake aarbei, een kipsaté menu waarvan de sate gemaakt is van kippedijen, een berenklauw die niet te eten is en een steenkouwe frikadel xxl speciaal. Staat die knul aan de deur , en die wist te vertellen dat ze heel de bestelling kwijt waren. Benny ik bestel vaker bij je, maar hier heb je de plank mis geslagen, ben ik niet van je gewend. Graag je reactie, anders was dit de laatste keer geweest. Aangegeven op FB, en eerst op zijn GSM, maar totaal geen reactie, zo zonde dit.........

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hamburgers waren erg lekker. Alleen de bezorging veel te laat. We hebben vanaf 18.10 tot 19.45 uur moeten wachten. De bezorging stond gepland om 19.15 uur. Dus dat was een beetje jammer.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima👍 Jammer dat bestelling 15 min later klaar was dan via internet was afgesproken.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Kleine loempia's moest je zoeken naar de vulling en aan de sate zaten vetstukken/zenen die ik andere keren niet had.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super blij dat ze Indisch eten bezorgen!! Het smaakt echt heerlijk. Wij gaan hier zeker vaker bestellen en wij raden Benny Snacks aan iedereen aan!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas erg slecht dit keer. Koud, harde taaie stukken en een bijna zwarte kaassouffle

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

de bestelde Indische maaltijd had vrijwel geen smaak, was lauw en alles zat in 1 bakje gepropt. laatste keer voor dit soort gerechten.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1.10 minuten te laat bezorgd en er word niet eens ontact opgenomen dat het later bezorgd wordt

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde langer dan uur. Eten was lekker, alleen is er wel de verkeerde hotdog geleverd (die ook lekker was). Kwaliteit is goed.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al jaren klant bij benny eerst haalde ik het toen ik zelf nog in papendrecht woonde bij de kar. later op markten en nu nog bij sliedrecht echter bezorging is letterlijk Krap . Vrijwel altijd is het eten te laat tussen 15 min en 2 uur te laat. eten is erg vaak bijna koud. milkshakes vaak slecht verpakt en zijwaards vervoerd waardoor deze leeglopen/leeggelopen zijn. bij bellen voor vragen over de bestelling (bijv er lang na afgesproken tijd) enorme brutale reacties niet willen helpen. tot aan schelden tegen de klant zelfs wanneer de klant rustig enkel vraagt hoe lang het duurt. Nog erger als je belt omdat je bestelling dingen mist of voor een leeg gelopen drankje krijg je te horen dat ze er niets aan willen doen. en als je belt om een klacht over het eten te geven bijv omdat het koud is aangekomen krijg je te horen. dat is uw eigen risico dan had u maar niet moeten bestellen. het eten zelf is erg lekker als het warm is. de friet kan niemand zo lekker maken als benny zelf echt

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en goed. Helaas hebben we er 50 minuten op moeten wachten.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden aangegeven dat we het eten om 17.50 kwamen halen. Toen we aankwamen waren ze er nog niet eens mee begonnen. Uiteindelijk om 18.15 klaar. Patat was hard gebakken en de kinderboerderij was wat weinig. Kipbox 1 was prima!! Jammer, we zijn wel beter gewend!!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste friet, snacks en broodjes hamburgers die ik ooit geproefd heb.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 5 een bestelling geplaatst om te laten bezorgen om half 7. 7 uur gebeld om te vragen waar het bleef. Ze waren er nog niet aan begonnen en gingen het er gelijk in doen. 5 voor half 8 was het binnen...

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel slecht dit keer. Besteld voor 1820 omdat er mensen op tijd weg moesten en 1830 ging ons eten er pas in en 1845 pas klaar. Wij verwachten wel een compensatie als vaste klant

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging uur te laat, erg jammer.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smakelijk eten en tijdig gereed!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse patat maar dat wisten we al :), echt een aanrader

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op afgesproken tijdstip! Smakelijke en lekker warme patat en snacks

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Alleen jammer dat als je van te voren besteld, je vervolgens nog ruim een kwartier moet wachten, zonder enige communicatie.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

👍

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet en snacks ; prijs /kwaliteit verhouding: niet goedkoop. DeTexas burger is echt te duur: ruim 8 euro voor een relatief eenvoudige , kleine, burger en helaas, het gebakken ei ontbrak ook nog.... en aangekondigde bezorgtijd 18.10 en arriveerde 18.30...

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top. Mijn voorkeur/ advies is om de gerechten in aparte bakjes te serveren in plaats van 1 bak. Verder alles lekker vooral de hete vis👍🏽

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smakelijk eten en bestelling precies op tijd klaar

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was echt prima, maar de hoeveelheid is echt te weinig, zeker voor wat we betaald hebben. De patat stoofvlees is echt een zielig bakje met wat frietjes en een schepje stoofvlees. Dus hopelijk de volgende keer meer inhoud👍🏼

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. En stond weer op tijd klaar.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd. Patat is top en snacks zijn ook perfect.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De friet was taai deze keer. De hamburger was goed.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via de website gedaan: Makkelijk te bestellen, veel keus en daarna keus ophalen / of laten bezorgen, Geen gedoe meer met betalen want dat wordt ook gelijk gedaan bij het plaatsen van de bestelling. Ideaal

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is bijna altijd goed, maar de bezorging was deze keer 45 minuten later. En dat zonder een berichtje dat het uitloopt.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bourgondiërs waren plat 😂 verder prima

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden onze maaltijd al in de middag besteld, bezorging prima op tijd. Gewoon heerlijk eten!!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld . Stond al klaar toen ik het kwam halen en was heerlijk warm en lekker .

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op bestelde tijd klaar en heerlijke patat en snacks.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit goed, maar weer de pindasaus vergeten.

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling ivm verjaardag. Bij afhalen oogte de organisatie chaotisch en personeel niet lekker op elkaar ingespeeld. Frietjes in familiezakken lauw en slap, smaak oké. Eén van de kalfskroketten was doormidden gebroken in het zakje/bakje, vermoedelijk zodat het netjes paste... Deze was natuurlijk koud bij het opeten. Doorgaans een betere ervaring dan deze keer.

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De patat was lekker, maar er zaten wel heel veel kleine, harde stukjes in..... Ik had zes grote patat besteld; bij de opmerking had ik vermeld dat het bij elkaar in een zak mocht. We kregen het toch in zes aparte bakjes in zes zakjes..... Jammer voor het verpakkingsmateriaal.....

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkere broodjes; alleen jammer dat de Surinaamse broodjes hete kip niet meer verkrijgbaar waren.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had om 18.50 een bestelling geplaatst om op te komen halen, maar bestelling liet nog op zich wachten. Zelfs iemand die later binnenkwam dan ik had haar bestelling eerder. Het stokbrood bij de sate was zo hard dat ik het echt niet kon eten.

, 11-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Sprite zat niet bij de bestelling, wel betaald. De hamburger was lauw.

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat we een grote bestelling op tijd hadden geplaatst, misten we helaas toch een aantal dingen. De coco cola zero bij het menu was vergeten. De grote patat mayonaise was vergeten. De bapao rund was zo nat en kleffig, dat hij niet te eten was. Verder was het eten van goede kwaliteit.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk goed bevallen. Lekkere friet, goede snacks en goede service!

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Was net niet op de afgesproken tijd klaar. Lekker spul

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was erg goed en precies portie voor ons.

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Wanneer je er ook komt, wat je ook besteld het is altijd goed. De kwaliteit van de producten is altijd hetzelfde:meer dan goed. Dit geldt ook voor de kwantiteit, er is altijd genoeg. De porties zijn meer dan goed.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Beter adres is hier niet En ergens anders evenmin

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Werkt prima.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd!

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling in online gedaan maar was weer niet op agestroken tijd klaar. Het durden 15 min langer! En is al een paarkeer gebuurt

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Niet op tijd ,en mijn bestelling was niet compleet

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima, het is alleen noooit op tijd klaar...

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, goed verzorgd, alleen nooit op tijd. 12:30 afhalen is niet 12:30 beginnen. 5 minuten meer of minder maakt uiteraard niet uit maar langer is vervelend. Bestel online om dit te voorkomen, maar heeft helaas tot nu toe nooit nut gehad (bestellen elke zaterdag) Dus qua eten ga zeker zo door! Snelheid mwa.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Zo vriendelijk en heerlijke friet!

, 31-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijk personeel! En lekker friet

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten was prima. Puntje van kritiek is dat mijn bestelling bijna 20 minuten later dan het afgesproken tijdstip klaar was.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Aardig personeel en erg lekker gegeten!

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke friet !!

, 11-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Patat was hard...

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super friet, heerlijk vers en krokant. Jammie!!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

De patat was te ver door gebakken. Ongeveer de helft van onze medium familiezak was erg donker van kleur (donkerbruin) en een deel van die frietjes smaakte niet lekker meer. We komen al sinds de opening 2/3x per maand, maar dit hebben we niet eerder gehad.

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is prima, het is alleen nooit op tijd klaar.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed op tijd en erg lekker. Top!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De friet was lekker, maar helaas ontbrak de kaaskroket bij onze bestelling. Verder was alles goed.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

We hebben een aantal snacks niet gehad. Toen we dit aangaven gewoon ter verbetering werden ze boos. Dit was overige niet de eerste keer dat we dingen misten. Ook de friet was erg weinig per persoon. Je kunt beter een paar personen meer bestellen. Dit was de laatste keer dat we hier besteld hebben.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker, maar een puntje van kritiek is dat als je online besteld en betaald dat alles klaar staat om 19:00 dan verwacht je je bestelling even op te kunnen halen. Dat je dan vervolgens nog een kwartier moet gaan staan wachten tot de bestelling klaar is dat is gewoon balen. En dit was helaas niet de eerste keer.

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke producten en omdat ik online had besteld heb ik niet lang hoeven wachten. Ze waren de salade van onze bestelling vergeten, maar daar werd keurig voor gebeld en dat krijgen we bij onze volgende bestelling vergoed.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Producten waren van goede kwaliteit! Minpunt was dat er niet geleverd is,wat besteld was. Er ontbrak een gedeelte van de bestelling.

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten is over het algemeen prima, alleen de bereklauw lijkt niet eens op een bereklauw.. verbrande ui etc. Wachttijden die aangegeven worden wijken elke keer wel heel erg af..

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was meer dan prima, service iets minder. Ik kwam 2 minuten voor ophaaltijd en toen moest alles nog gemaakt. Het personeel zei onderling dat ik dan maar 5 minuten later had moeten komen ..... beetje jammer.

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

de kwaliteit is goed maar de wachttijd is echt drama. pas 3 kwartier staan te wachten. en bestellen via internet met een bezorgtijd die aangegeven wordt klopt ook niet!

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Geen viif sterren want niemand is perfect. Maar ik moet zeggen ze komen op zich redelijk in de buurt. Lekkere friet, goede snacks en de juiste porties. Lekker loempiaatje, hij leek wel huisgemaakt. En ik had via de app besteld, ideaal, ze lezen je verzoekjes ook echt. En dat is op zich redelijk zeldzaam.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Fijne, schone zaak... heerlijke verse friet en de snacks zijn ook altijd goed. Online bestellen is ideaal. Klein minpuntje: het gebeurt wel eens dat de friet al behoorlijk is afgekoeld.. alsof die al veel eerder in de zak is gedaan dan de snacks. Dat kan ons inziens beter.. maar verder heel tevreden!

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen en af te rekenen via iDeal. Precies op de afgesproken tijd klaar. Heerlijk gegeten!

, 05-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via internet was makkelijk en duidelijk. Tijds aanduiding is ook goed. Wij waren iets eerder dan de afgesproken tijd maar er werd correct op gereageerd waardoor de bestelling eerder klaar was dan besteld. Dit was heel fijn en flexcibel. De producten waren lekker warm en goed ( niet te vet niet te zout ) voor herhaling vatbaar.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Perfect systeem!

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

, 06-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten is lekker. Porties redelijk. Direct op tafel, maar toch behoorlijk afgekoeld. Deel wel aardig warm, ander deel duidelijk minder. Bediening vlot en netjes. Bestellen en betalen on line is ronduit makkelijk.

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

het eten is prima echter de broodjes die bij de hamburger zitten zijn veel te droog voor de rest is alles perfect ga vooral zo door

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Ik heb een hekel aan dit soort gezeur achteraf.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en goed verpakt. Over de bezorging kunnen we niets zeggen, want we hebben het afgehaald. Het stond op tijd voor ons klaar nadat we online besteld hadden.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

twas super geregeld ..bestellen via de site. .en het smaakte voortreffelijk

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige kwaliteit patat en snacks. Ga zo door.

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Precies op tijd klaar en goede kwaliteit!

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke patat en kroketten. De saté was ook verrukelijk.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was vandaag slap en niet knapperig. Ik was voorheen enthousiast over de verse frieten, maar vandaag hebben we de helft moeten laten staan. Jammer!

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een klacht maar die is SUPER goed opgelost! Top!! Ideaal online bestellen en betalen hoef je geen uur in de zaak te wachten!! Ff tijd invullen en klaar super

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kom altijd ophalen omdat als ik online bestel ik nergens aan kan vinken dat ik het bezorgd wil hebben. Maar als ik online bestel en ik kom het ophalen dan is het altijd al klaar. Super is dat! Wat betreft de patat: smaak is heerlijk, maar vaak zitten er erg harde frites tussen. Dat is jammer! De snacks zijn erg lekker! Verder een fijne zaak en hartelijke mensen die ons helpen.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet en snacks zijn heerlijk. Een nadeel vinden wij dat inhoud van gezinszakken niet veel is.. eigenlijk moet je voor 1 persoon meer bestellen. Dat is jammer!

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook de nieuwe Western en Bali burger zijn overheerlijk.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling keurig op de afgesproken tijd klaar! En lekker uiteraard! Ook nog een leuke actie waarbij je een muntje krijgt ter waarde van €0,50 die bij een volgende bestelling weer ingewisseld kan worden. Aanrader!

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had online besteld en betaald. Toen ik in de winkel kwam, een paar minuten voor tijd, moest ik wachten op mijn beurt en bleek mijn bestelling al klaar te staan. Ik liep uiteindelijk vijf minuten over tijd de winkel uit. Het mogelijk maken om direct een betaalde bestelling af te halen is een waardevolle toevoeging.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en stipt op tijd gereed bij afhalen.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles keurig op tijd beter kan niet